Monday, April 23, 2012

The 1st appreciation post, sebab abang El nak tengok

Gemuruh Jiwa was the title. To indicate betapa terkejutnya diriku.

Abang El the ass kicker berkaca mata oh hensemnya singgah blog aku. Ya Allah.


Tatkala aku tekan shout-box aku tanpa mengharapkan sesiapa datang menjenguk apatah lagi berharap ada manusia yang akan memberikan kata-kata disitu, berderau hati aku ternampak akan satu nama yang agak familiar.

Tanpa berfikir panjang, aku tekan link dia.

Menyambungkan talian ke..... -> el-elsays.blogspot.com

Ya Allah. Bergetar tangan aku. Terpaku aku depan monitor laptop tak bernyawa ni. Tergamam. Terbisu. Terkelu.
Dan segala ter-ter yang kalian bisa fikirkan.

Sungguh aku tak sangka langsung Abang El boleh mai datang singgah blog aku yang ntahpape ni. Ya Allah.
Masih berderau jiwa ni tatkala menaip entri.

Aku masih tak sangka..

Gembira ade, terkezut kuasa 6x-2y darab 8y pun ade, gemuruh pun sekali ade.

Ya Allah. Macam mana Abang El boleh sampai sini? Bingung. Tergamam.
Ff
Kepada Abang El..andaikata dia ada di sini jengah blog biru ala-ala secomel Lisa Surihani ini, terima kasih yang tidak terhingga diucapkan sebab sudi drop-by komen di kotak jerit belah kanan blog tu bikin aku asyik typo menaip entri ini.

Hati aku macam..dupdapdupdapdupdapdupdapdupdapdupdap tak berenti dan bertambah laju debar-debarnya mengalahkan Maikel Shumaker lumba beskal dengan anak jiran sebelah namanya Dollah.

Aku tak pernah tersangka Abang El boleh sampai sini. Ya Allah. Betul-betul bikin aku terkejut seperti seorang nenek yang sedang menikmati teh panas tetiba dicucuk cucunya lalu melatah 'Omak kau, mak aku!' Betapa terkejutnya aku.

Alamak ai. Aku rasa macam terlalu beriye sakan menaip entri ini. Maafkan saya.


Hai Abang El. Terima kasih sangat.sangat.sangat.sangat.sangat.sangat.sangat sebab sudi mai datang sini siap ehem-ehem kat shoutbox. The Kickass Rule forever di hati murni tulus lagi suci ini. Terima kasih lagi sekali. 





Tak mungkin yang drop-by di kotak jerit itu imposter bukan?
Kalau betul itu Abang El.............*pengsan*



Inilah post pertama yang cik hamba publish sebab abang El, terhasil dengan sangat spontan, banyak kali kena edit sebab banyak typo sebenarnya, dengan perasaan masa itu masih teruja yeye kemain suka. Hai abang el, suka bikin terkejut tetiba drop komen pulak. Tenchuuuuu. -ES, your sikret admirer,  2014




No comments:

Post a Comment